kidsincarSzámos árnyékolási eszközt (különböző öntapadós tappancsokat, rolókat) láthatunk az autók üvegein amit a kereskedelmi forgalomban megvásárolhatunk gyermekek (vélt) védelmében.

Néhány hasznos információt leírnék az általunk autókra telepített üvegfóliákról, amit nem a fent említett termékek minősítéséből teszem, sokkal inkább az üvegfóliák hatékonyságára szeretném felhívni a figyelmet.

A köztudatban a legelterjedtebb tévhit az üvegfóliákról, hogy a lesötétített üvegű autókban csak a bűnözők utaznak, „normális” ember nem csináltat ilyet az autójára.

A „normális” ember csináltat, önmaga és gyermekeik védelmébe!

Miért ragasztassunk üvegfóliát autóinkra?

Az autóüveg fóliák legnagyszerűbb előnye az árnyékolás (kizárólag erre alkalmasak a tappancsok és rolók) mellett a hatékony hő védelem és UV szűrés is.

Ezeket a tulajdonságokat csak az üvegfóliák tudják!

Az üvegre telepített fóliák mögött gyermeke biztonságban van, mert a nap egészségre káros sugarai nem érik el az autó belsejét, a napenergia egy része pedig kívül marad, így téve lényegesen élhetőbbé az utasteret.

Az autóink üvegei kb. 15% és 50% közötti UV szűrésre képesek, de a fóliával együttesen ez a szám 100%-ra növelhető.

Az egyéb árnyékolók UV szűrése nulla.

Az egyéb árnyékolók alkalmazása során a pupilla kitágul így engedve szabad utat a káros sugaraknak, melyek roncsolják a szemünket úgy, mint egy rossz napszemüveg.

Nem kell feltétlen a sötét árnyalatokban gondolkodni a fólia kiválasztásánál.

A leghalványabb autófólia is kb. 40% napenergia visszatartásra képes és megjelenését tekintve szinte észrevehetetlen.

A minősített megbízható autófóliák többsége min. 98% UV szűréssel rendelkeznek.

Kínálatunkban mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást.

Még egy nagyon fontos gondolat!

Az autófólia egy baleset vagy egy autó feltörési kísérlet során bizonyos ideig képes összetartani az összetört üveget, így védi az utasokat szilánkok okozta sérülésektől illetve értékeinket az eltulajdonítástól.